AK PARTİ ERDEMLİ KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

ERDEMLİ - 24-02-2020 22:22

AK PARTİ ERDEMLİ KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

Ak Parti Ülke genelinde yenilenme çalışmalarına devam ederken performansı düşük olarak değerlendirdiği İl ve ilçe teşkilatlarında yenilenmeye gidiyor. Bu kapsamda Erdemli ilçe teşkilatında da Serdal Kaya Ak Parti genel merkezi tarafından ilçe başkanı olarak geçtiğimiz günlerde görevlendirildi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan Bulunduğunuz yerlerdeki Ömerleri bulun diyerek her fırsatta çağrı yaptığı biliniyor. Ak Parti Genel merkez Teşkilat başkanı Erkan Kandemir yaptığı istişareler sonucunda Erdemli Belediye meclis üyesi Serdal Kaya'yı Ak Parti Erdemli ilçe başkanı olarak geçtiğimiz günlerde görevlendirdi. Serdal Kaya görevlendirilirken dikkate alınan konu Ak Partili olması davasından hiç şaşmamış olması Ak Parti tabanında kendisine güven duyulması etkili oldu.

Ak Parti Erdemli ilce başkanlığı görevine geldikten sonra Ak Parti tabanında büyük heyecan oluşturan her kesimin desteğini alan  Serdal Kaya Erdemli'de gençler ile için yaptığı organizasyon göz doldurdu.Serdal Kaya kendiside gençlik kollarından gelmiş olması sebebi ile gençlerin isteklerine büyük önem veriyor. Serdal Kaya göreve geldiği günden bu yana Ak Parti tabanında oluşan pozitif durum Serdal Kayanın isabetli bir ilçe başkanı seçimimi olduğunu gösteriyor. Serdal Kaya gerek ilçe başkanlığında gerekse toplumun her alanında vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözüm üretme gayretinde bulunuyor.


Serdal Kaya göreve geldikten sonra Erdemli'de Ak Parti Ak Gençlik göz kamaştırıyor.
Ak Parti Erdemli gençlik kolları yaşadığı durgunluk döneminden sonra küllerinden doğarak İlçe başkanı Serdal Kaya öncülüğünde hafta sonu  12 minibüsle birlik beraberlik kaynaşma için kar gezisi düzenledi. Ak Partli gençler uzun bir aranın ardından yaptıkları bu faaliyetle faal olduklarını ve İlçe başkanı Serdal Kaya'ya bağlılıklarını herkesime göstermiş oldu.
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

27-09-2024 - ERDEMLİ

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

27-09-2024 - ERDEMLİ