Cumhur İttifakı Erdemlide kongre çatlağı

Ak Parti kongresinde MHP ilçe baskanı Cevat Sahin'e protokol de yer ayrılmamış olması siyasi acemilik yada kalabalıktan kaynaklı olmadığını siyaseti bilen herkes anında anlar.

ERDEMLİ - 19-10-2024 15:20

Cumhur İttifakı Erdemlide kongre  çatlağı

Erdemli'de Ak Parti kongresinde Başkan seçilen Ali Mustafa Poş'a hayırlı olsun. 
Ancak Ak Parti kongresinde MHP ilçe baskanı Cevat Sahin'e  protokol de  yer ayrılmamış olması siyasi acemilik yada kalabalıktan kaynaklı olmadığını siyaseti bilen herkes anında anlar. 
 Protokolde yer ayrılmayan  MHP ilçe başkanı  Cevat Şahin salondan ayrılması ise  dik duruşunu ve MHP geleneğine saygısını gösterir. 
 Çiçeği burnunda Ak Parti İlçe Ali Mustafa  Poş olayı yumuşatmak için açıklamasında salonun  fazla kalabalık olduğu için sorunun yaşandığını Cevat Şahin kongreden ayrıldığı için  kendisi de protokolde oturmayıp ayakta beklediğini söylemesi  de yaşanan olayı tatlıya bence  bağlamaz. 
 Olay çok derin ve ciddi aslında; asıl konu Belediyenin Erdemlide MHP kanadında olması benim düşüncem ;
Şöyle ki 31 Mart seçim sürecinde Serdal Kaya'nın Ak Parti  ilçe başkanlığı döneminde Belediye Başkanı bizden olacak MHP aday çıkartmayacak düşüncesini yüksek perdeden dile getirdiğini ve siyasi kulisler yaptığını  herkes biliyor.

Bugün gördük ki  bu zihin karışıklığı devam ediyor ki protokol krizi patladı. Aslında  bugün yaşanan  2029 seçimleri için Ak Parti ve MHP için  teşkilatlar arası bir siyasi güç   provası. Geri adım attığı anda MHP konunun kaybedeni olacak. Daha fazla konu analizi herkesi yorar ki çok anlatmamak lazım.   Ancak benim şahsi düşüncem Erdemlimiz için MHP ilçe başkanı Cevat Şahin'e yapılan bu haksızlığın son haksızlık olmasını diyorum. Şu da bir gerçek ki Başkan Cevat Şahin'i MHP ve Ak Parti tabanı seviyor.

Süleyman Taş  

www.mersinbeyazgundem.com 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdemli ’de orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü

Erdemli ’de orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü

18-10-2024 - ERDEMLİ

Erdemlide muhtarın evini ve aracını kurşunladılar Polisin titiz çalışması olayı ortaya çıkardı Azmettirici kadın çıktı, 2 şüpheli tutuklandı

Erdemlide muhtarın evini ve aracını kurşunladılar Polisin titiz çalışması olayı ortaya çıkardı Azmettirici kadın çıktı, 2 şüpheli tutuklandı

18-10-2024 - ERDEMLİ