MERSİN'DE BİR GİZLİ KAHRAMAN

Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya'yı makamında ziyaret ettik. Aile Sosyal Politikalar il müdürü Veysel Topkaya'ya Misafirperveliği için gerek gazetemiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

YAŞAM - 27-02-2018 13:41

MERSİN'DE  BİR GİZLİ KAHRAMAN

Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı 2002  yılı itibarı ile toplumuzun  Aile ve sosyal  yapısını korunması için ülkemizde en çok emek sarf eden kurumların başında geliyor.

                Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdürlüğü bünyesinde son aylarda oluşan değişim ve dönüşüme bizzat Mersin Beyaz Gündem gazetesi adına ben şahit olmaktayım.

                Mersinimizdeki gerek kamu adına hizmet vermekte olan Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne bağlı kurumlar gerekse Sosyal Politikalar il müdürlüğüne bağlı özel kurumlarda yapılan çalışmalar göz dolduruyor.        Mersin Aile ve Sosyal Politikalar il müdürü Veysel Topkaya  Kurum bünyesinde yaptığı çalışmalarla Mersinimize halkımıza  en güzel hizmeti vermek için gece gündüz çalışmakta.

                Mersin'deki engelli yaşlı ve sosyal desteğe ihtiyacı olan bizim insanımıza daha kaliteli bir yaşam sürmeleri için çalışmaları bire bir yerinde izleyen ve denetleyen müdürümüzü yaptığı ve yapmakta olduğu çalışmalar için teşekkürü  fazlasıyla hak ettiği kanaatindeyim. İlerleyen zamanlarda Aile Sosyal Politikalar bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü'nün yaptığı sosyal çalışmalarla ilgili gazetemizden de Mersinli hemşerilerimizi bilgilendireceğiz. Allah yar ve yardımcıları olsun.

                 Süleyman Taş Mersin Beyaz Gündem Gazetesi

                

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Toroslar’da camilerde Ramazan temizliği

Toroslar’da camilerde Ramazan temizliği

23-03-2023 - YAŞAM

MUHTARLARIN İÇME SUYU FERYADI

MUHTARLARIN İÇME SUYU FERYADI

12-09-2020 - YAŞAM