Erdemli spor Türkiye birincisi

Erdemlinin en eski yarım asırlık kulübü Erdemli spor Efsanesi devam ediyor. Çorum’da yapılan Türkiye oryantiring şampiyonasında Erdemli spor kulübü sporcusu Ahmet yaşar Türkiye Birincisi olarak Erdemliyi gururlandırdı.

ERDEMLİ - 23-04-2024 18:11

Erdemli spor Türkiye birincisi

19 _ 21 Nisan 2024 tarihleri arasında Çorum'da düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonasında Erdemli Spor kulübü sporcusu Ahmet Yaşar sezon sonunda Türkiye birincisi oldu. Ayrıca 3 gün süren bu yarışmada Oryantiring takımı  3 tane Türkiye 2.liği madalyası elde etti. Ağustos ayı sonunda İzmir-Bergama'da düzenlenecek olan Güneydoğu Avrupa Şampiyonası'nda Erdemli spor  kulübü Oryantiring antrenörü- sporcusu Ahmet YAŞAR 'a ve sporcu ekibine başarılar dileriz.

 

Erdemli spor kulübü oryantiring şube Başkanı Av Tevfik Doğan Kökten Şampiyonluk kazanılması sonrası yaptığı açıklamada ‘’çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz. Sporcularımızı kutluyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen Başkanımız Mehmet Morgül ve yönetim kurulumuzda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Maddi manevi desteklerinden dolayı. Erdemlimizi ve Mersinimizin tanıtımına destek olup en güzel şekilde temsil ediyoruz’’ dedi.

 Erdemli spor kulübü Efsane Başkanı Mehmet MORGÜL de yaptığı Basın Açıklamasında Erdemli spor kulübü olarak tüm branşlarda faaliyetlerimiz sürüyor. Yönetim kurulu üyelerimiz duyarlı hiçbir maddi manevi fedakârlık tan kaçmıyoruz Türk gençliğinin en güzel şekilde yetişmesine katkı sunuyoruz. Mersinimizin ve Erdemlimizin tanıtımına katkı sunup Erdemlimizi başarılı bir şekilde temsil ediyoruz. Ben oryantiring şube başkanımız Tevfik Doğan Kökten başta olmak üzere sporcularımızı kutluyorum tebrik ediyorum. Her türlü imkânı sağlayan yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürler ediyorum. Başarılarımız devam edecektir. Bu Türkiye birinciliği ikincilikten gelen madalyaları 23. Nisan Bayramı dolayısı ile tüm çocuklarımıza Armağan ediyoruz dedi. Birlikte Hayır Ayrılıkta Azap vardır. Erdemli sporumuzu izlemeye devam edin. Bu şarkılar Bu türküler burada bitmez dedi.

Bizlerde Basın mensupları olarak Başta Erdemli spor kulübü Başkanı Mehmet Morgül ve Ekibine Başarılar diliyoruz.

1oryantirik
2oryantirik
3oryantirik
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdemli'de polis minibüsü kaza yaptı: 1 polis memuru yaralı

Erdemli'de polis minibüsü kaza yaptı: 1 polis memuru yaralı

03-05-2024 - ERDEMLİ

Erdemli’de yıldırım düşen müstakil evde yangın çıktı

Erdemli’de yıldırım düşen müstakil evde yangın çıktı

02-05-2024 - ERDEMLİ