Mersin’de 5 katlı binanın çökme anı

Mersin’in Tarsus ilçesinde çürük raporu verilen bir bina, kepçenin tek dokunuşuyla 3 saniyede yerle bir oldu.

Tarsus - 08-01-2024 15:56

Mersin’de 5 katlı binanın çökme anı

Mersin’in Tarsus ilçesinde çürük raporu verilen bir binanın, kepçenin tek dokunuşuyla 3 saniyede yerle bir olduğu anların görüntüsü ortaya çıktı. Binanın çöktüğü anlarda görüntüyü çeken vatandaşın ’kepçe gitti, evet kepçe gitti’ diye tepki vermesi ise dikkat çekti.
Olay, Tarsıs’a bağlı 82 Evler Mahallesi Mersin Caddesi Cereciler Kavşağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, 5 katlı binaya çürük raporu ve yıkım kararı verildi. Bunun üzerine bölgeye gelen bir inşaat şirketi yıkım çalışması için çevrede tedbirlerini aldıktan sonra iş makinesini alana soktu. Operatör Mustafa Ergen’in (36) kullandığı iş makinesiyle inşaatın kolonuna dokunulurken, bina 3 saniye içinde tamamen çöktü. Bu sırada iş makinesinin ön kısmı enkaz altında kalınca, operatörü ayağından hafif yaralandı.
Binanın çökme anı ve yaşanan panik cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kepçenin çalıştığı anda binanın üzerine devrilme anları ile çevreyi saran toz bulutu yer aldı. O anları görüntüleyen bir vatandaşın ’kepçe gitti, evet kepçe gitti’ diye tepki vermesi ise dikkat çekti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tarsus’ta cam yüklü tır yandı

Tarsus’ta cam yüklü tır yandı

26-04-2024 - Tarsus

Mersin’de trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Mersin’de trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

21-04-2024 - Tarsus