Abdullah Uçkaç gece gündüz çalışıyor

CHP Erdemli belediye başkan adaylığı için Erdemlinin sevilen esnaflarından Ziraat teknikeri /ekonomist Abdullah Uçkaç müracaatını yaptıktan sonra gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Bilindiği üzere Abdullah Uçkaç aday adaylığı müracaatında çok sayıda Ak Partiden CHP ye katılım olması dikkat çekti.

ERDEMLİ - 06-12-2023 09:50

Abdullah Uçkaç gece gündüz çalışıyor

CHP Erdemli Belediye Başkan a. adayı Abdullah Uçkaç Ziraat teknikeri /ekonomist  olduğu için üretimin ve üretim ağının içinde olan biri. Yıllardır gerek komisyoncu bir ailenin çocuğu olmasıyla gerekse de bitki koruma ilaçları bayi olarak üretimin zorluklarına egemen bir kişidir. İşte bu kadar alanında donanımlı bir belediye başkan aday adayımız oldu şimdi. Aday olması durumunda kanımca üretim yapan halkın sorunlarına farklı yaklaşacaktır.

CHP a.adayı Abdullah Uçkaç yıllardır oy verdiği AK Parti'den yakınlarıyla birlikte ayrılarak CHP'ye geçti. Rakip Abdullah Üçkaç rakip partiden oy taşıyabilecek tek aday adayı CHP de bu durumda kendisini şanslı kılıyor.CHP de diğer aday adaylarının bu şekilde açık bir şansı yok. Erdemli Özeline bakıldığı zaman Rakip partilerden oy alamadığı takdirde CHP Erdemli de seçim kazanması çor gözüküyor.

Abdullah Uçkaç   Biliyor ki,CHP yalnızca tüketicilerin değil üreticilerin de haklarını iyileştirecek politikaları savunuyor. Ülkemizdeki resmi ve gerçek enflasyonun hangisini ele alırsanız alın, yüksek olduğu gerçek bir durum.  

Enflasyonun ana nedeni ise katma değerli ve katma değeri düşük olsa üretim yapmaktır. Bugün piyasa değeri 100 bin liraya yakın olan bir cep telefonunu almak için bir domates üreticisinin yaklaşık 5 ton domatesin parasını vermesi gerekiyor. Bu iki üretim arasındaki uçurumu gösteren bir örnektir. CHP'li Uçkaç belediye başkanı olarak seçilmesi durumunda Erdemli halkının gelir kaynağı olan ürünlerin üretimini ucuzlatacak çalışmaları yapacak.

CHP a. adayı Abdullah Uçkaç Erdemli belediye başkanı seçildiğinde; çiftçilere tohum,ilaç,sera malzemeleri,gübre,sulama sistemleri gibi büyük masraflı giderlerde toplu alımlar yaparak ucuza temin edecek. Vatandaşın gelir seviyesini yükseltecek.

CHP a.adayı Abdullah Uçkaç,üretilen ürünlerin pazarlanmasında da belediye olarak rol alacak.Örneğin,zincir marketlerle anlaşmalar yapacak ve ürünlerin doğrudan satışını sağlayacak.Yani emek vermeden para kazanan aracıları devreden çıkartacak adımlar atacak.

CHP a.adayı Abdullah Uçkaç, üreten çiftçilerin daha ucuza üretim yapması için çalışmalar yapacak.

CHP a.adayı Abdullah Uçkaç, Erdemlili insanlarının, esnafının,otelcisinin,ulaşımcısının,pansiyoncusunun desteklenmesi için projeler üretecek ve uygulayacak. Bu alanda yaptığı projelerle  halkın turizmden daha yüksek pay almasına yardımcı olacak.

CHP a.adayı Abdullah Uçkaç,binlerce gencin sokakta boş gezmesini önleyecek istihdam olanakları sağlayacak çalışmalar yapacak.

CHP a.adayı Abdullah Uçkaç, farkındalık yaratacak bir çok  projeleriyle seçmen karşısına çıkacak her partiden  seçmenlerin desteği ile seçim kazanacak  tek aday adayıdır.

Mersin Beyaz Gündem Gazetesi olarak Yolu açık olsun ! diyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

27-09-2024 - ERDEMLİ

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

27-09-2024 - ERDEMLİ