Olmadı Hocam

31 Mart yerel seçimleri çok büyük bir öneme sahip ve ülkemiz açısından Cumhur ittifakı paydaşları açısından çok kritik bir seçim. Erdemli Belediyesi Ülkücü hareket adına Mükerrem Tollu ile 2009 yerel seçimleri kazanılırken 15 yıllık hizmet serüvenini ve devam eden projeleri sona erdirecek kritik bir süreç yaşanıyor.

ERDEMLİ - 25-11-2023 07:42

Olmadı Hocam

Çok uzağa gitmeden 2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı meclis üyesi listesinden Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu tarafından Doktor Mustafa Akın Belediye Meclis üyesi adayı yapıldı ve Meclis üyesi seçildi. Meclis üyesi listesi ilan edilirken salonda Mustafa Akın kim tanımıyoruz diye herkes birbirine soruyordu.

2019 yerel seçimlerinden sonra Doktor Mustafa Akın çok fazla siyaseten dikkat çekmedi taki 14 Mayıs genel seçimi adayları belirlenirken Doktor Mustafa Akın MHP Mersin 3. Sıra milletvekili adayı oldu. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu kurduğu seçim ekibi ile Milletvekili adayı Doktor Mustafa Akın’ın sosyal medyasından konuşma metinlerine yapacağı ziyaretlerden ziyarette neler söyleyeceğine varana organize ederek gece gündüz çalıştı. Başkan Tollu Her konuşmasında Bir Oy Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a Bir oy adayımız Mustafa Akın’a sözünü adeta akıllara kazıdı.

Kısmet olmadı Doktor Mustafa Akın Milletvekili seçilemedi. Bu süreçten sonra ben Doktor Mustafa Akın’ı Cumhur ittifakı ve Erdemli Belediyesinin hiçbir toplantısında ben görmedim. Genel seçimden sonra galiba Doktor Mustafa Akın Ülkücü camiaya küstüğünü düşünürken Erdemlili hemşerilerimiz birilerinin sosyal medyada Erdemli Belediye başkan aday adayı paylaşımlarına şahit oldu.

Erdemlide 2009 yılına kadar ihtiyacı karşılayacak   Belediye hizmet binası bile yokken Başkan Mükerrem Tollu öncülüğünde günümüzde Her Mahallede düğün salonundan kapalı Pazar yerlerine      0 rakımdan 2500 rakıma kadar gözle görülen gönüllere dokunan Belediye hizmetleri mevcut. 2023 yılında Erdemli Belediyesi 450 milyon Liralık sadece sıcak asfalt dökmüş durumda. Günümüzde ise Erdemlide devam eden hizmet projelerini sekteye uğratacak bir adım atıldı. Mükerrem Tollu’nun Belediye meclisine taşıdığı sonra milletvekili adaylığı sürecinde her türlü desteği vererek gece gündüz birlikte çalıştığı Mustafa Akın Erdemli Belediye başkan aday adayı olarak yeniden gündeme geldi.Seçme ve seçilme hakkı kutsaldır ancak  Erdemlide bu konu büyük vefasızlık olarak karşılanmış durumda. Benim düşüncem fikrim de Erdemlide büyük bir siyasi vefasızlık örneği yaşanıyor. Senaryolar gerçekleşirse Ülkücü hareket Belediyeyi kaybetmekle karşı karşıya gibi gözüküyor.  Bu durumu çözüme kavuşturacak olan Ülkemizde yaşanan her sorunu aklı ve geleceği görerek çözen MHP genel başkanı Bilge Lider Devlet Bahçeli akıllıca çözecektir.

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

27-09-2024 - ERDEMLİ

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

27-09-2024 - ERDEMLİ