ERDEMLİ ALPEREN OCAKLARI BAŞKANLIĞI GÖREVİNE FERHAT YILDIZ ATANDI

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Erdemli İlçe Başkanlığı'na Ferhat Yıldız atandı. Büyük Birlik Partisi il binasında düzenlenen tören ile Erdemli Alperen Ocakları Başkanı Ferhat Yıldız'a yetki belgesi Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan tarafından verildi.

YEREL - 17-02-2018 22:32

ERDEMLİ ALPEREN OCAKLARI BAŞKANLIĞI GÖREVİNE FERHAT YILDIZ ATANDI

Büyük Birlik Partisi Mersin İl Binasında düzenlenen yetki töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından gerçekleşirken, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan, Ferhat Yıldız'a Türk Bayrağı'na sarılı Kur'an-ı Kerim hediye ederek, yetki belgesini takdim etti.

 

Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan, hayırlı olmasını temenni ettiği görevlendirme töreninde şunları ifade etti, "Dava arkadaşımız Ferhat Yıldız'ı Erdemli Alperen Ocakları ilçe başkanı olarak görevlendirdik. Rabbim Dava arkadaşımızın yardımcısı olsun, bu kutlu davada Erdemli'de hizmet ve çalışmalarımızı artık Ferhat Yıldız kardeşimiz sürdürecektir. Cenab-ı Allah bu kutlu görevde hayırlarla hizmet edebilmeyi nasip eylesin."

 

Erdemli Alperen Ocakları Başkanlığı'na atanan Ferhat Yıldız yaptığı açıklamada: "Kendisini, dinine vatanına ve milletine adamış Türk İslam Dünyasının yetiştirdiği en büyük liderlerden biri olan Büyük Birlik Partisi kurucu şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun gözbebeği Alperen Ocakları'nda bir kez daha görev almanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. İnsanlığın akciğeri haline gelmiş şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun gözbebeği hareketimiz, Alperen Ocaklarımız 4 yıl aradan sonra Erdemli ilçemizde akciğerlerine kavuşmuştur. Gerekli bilgi ve donanıma sahip Alperen bir gençlik yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız.10 yıldır teşkilatın her kademesinde özveriyle görev aldım. Bu görevi de oluşturacağımız yönetimimizle ve dava arkadaşlarımızla beraber layıkıyla yerine getireceğimize inancımız tam. Allah mübarek eylesin. Bana bu kutlu görevi layık gören başta Genel Başkanımız sayın Murat Aslan'a, İl Başkanımıza emeği geçen teşkilatımızın tüm neferlerine teşekkür ediyorum. Mevlam razı olsun. Bu ulvi yolda Rabb'im ayaklarımızı sabit kılsın. Allah bizlere sancağımızı her yerde dalgalandırmayı nasip eylesin" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Korkunç kaza

Korkunç kaza

06-04-2023 - YEREL

 Eşini öldürüp oğlunu bıçaklayan sanık, 'Çocuklarım annesiz kaldı' dedi

Eşini öldürüp oğlunu bıçaklayan sanık, 'Çocuklarım annesiz kaldı' dedi

11-03-2022 - YEREL