Erdemli’de yol seferberliği Erdemli yapıyor Büyükşehir takip ediyor

Bölgenin en güçlü araç makine ve ekipmanına sahip olan Erdemli Belediyesi sorumluluk alanında adeta yol yapım ve sıcak asfalt seferberliği başlattı.

ERDEMLİ - 13-08-2023 11:40

Erdemli’de yol seferberliği Erdemli yapıyor Büyükşehir  takip ediyor

Mesai saati  gözetmeden Erdemli merkezde yedi farklı noktada çalışmalarını yürüten Erdemli Belediyesi çalışmaları Mersin Büyükşehir Belediyesini de sorumluluk bölgelerinde yavaş yavaş Erdemlide yol asfaltlama çalışmasına yöneltti.

Erdemli Belediyesi yapmakta olduğu yol çalışmalarında asfaltlama maliyetini bölge belediyelerden %25 ila %30 daha ucuza mal ediyor. Başkan Mükerrem Tollu öncülüğünde belediye 2023 yılı içerisinde yaklaşık 450 milyon TL sıcak asfalt ve yol yapımına bütçe ayırmış durumda. Mali yapı olarak da çok güçlü olan Erdemli Belediyesi yaptığı yol çalışmaları arasında sıfırdan yapılmakta olan Esenpınar mahallesini Yeniyurt mahallesine bağlayan yol da bulunuyor. Bu bağlantı yolu 2023 yılı içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine açılması planlanıyor.

Göreve başladığı günden itibaren Erdemli için gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Erdemli belediye başkanı Mükerrem Tollu, hizmetleriyle halkın teveccühünü ve taktirini kazanmaya devam ediyor. Kırsal kesimlerde yeni yollar açmaya devam eden Erdemli belediyesi ekipleri yapımı tamamlanan yolların asfaltlamasını yaparken aynı zamanda merkezde yıpranan ve doğal gaz ve diğer çalışmalar nedeniyle zarar gören yolları sıfırdan asfalt kaplama ile konforlu bir ulaşım ağını Erdemli halkının hizmetine sunuyor.

Erdemli belediye başkanı Mükerrem Tollu; yol demek medeniyet demektir bu nedenle bu alandaki hizmetlerimize çalışanlarımızla birlikte ve en önemlisi halkımızın dualarıyla birlikte özeleriyle devam etmekteyiz. Yol yapımında belediyemizin kendi öz kaynaklarını kullanarak daha az maliyetle daha çok hizmet üretme anlayışıyla çalışmaktayız ve halkımızın kaynaklarını israf etmeden halkımızın hizmetine sunmaktayız. Sıfır rakımdan 2000 rakama kadar hem kentte yaşayan vatandaşlarımız için hem de kırsalda yaşayan vatandaşlarımız için yol çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Tarım ve hayvancılık yaparak geçimlerini sağlayan ve ekonomiye katkı sunan üreticilerimiz içinde yol yapımına devam etmekteyiz.

Erdemlide vatandaşlar çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Erdemli belediye başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarı dilerken dua ediyorlar.

1Erdemli Belediyesi
2Erdemli Belediyesi
3Erdemli Belediyesi
4Erdemli Belediyesi
5Erdemli Belediyesi
6Erdemli Belediyesi
7Erdemli Belediyesi
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

27-09-2024 - ERDEMLİ

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

27-09-2024 - ERDEMLİ