BOYNU İNCELİ SPOR FUTBOL ARENASINDA

Türkiye'nin en eski ve en köklü aşiretlerinden olan Boynu inceli aşireti gençlerin ve çocukların sokaklarda kahvehane köşelerinde heba olmaması için Mersin Erdemlide spor faaliyetlerine futbolla başladı.

SPOR - 06-02-2018 14:14

BOYNU İNCELİ SPOR  FUTBOL ARENASINDA

Boynu inceli spor Halkla ilişkiler sorumlusu ise: Bizi başka kulüplerle ve başkanları ile karıştırmayın.Amatör spor idare etmek yaşatmak çok zordur. Bizler bugün  sporcularımıza kendi imkanlarımızla destek oluyoruz. Eğer bir gün kulübümüze devletten bir maddi destek gelirse doğrudan oyuncularımıza aktaracağız. Bir kuruşunu başka yerde kullanmayacağız. Birileri gibi devletten gelen desteği kendi hesabımıza aktarmayacağız.  Kulübün giderlerini kendimiz karşılayacağız.

                Boynu inceli spor 2. amatör kümede ilk maçına Tömük Esnaf sporla yaptı. Karşılaşmayı Boynu inceli spor  1- 0 kazanarak gelecek için ümit vaat etti.

                BOYNUİNCELİ YÖRÜKLER MAÇA DAMGASINI VURDU

                Karşılaşma boyunca Boynu inceli Yörükler takıma yoğun destek ve tezahüratta  bulundular. Boynu inceli spor kulübü başkanı ile görüştüğümüzde ' Biz asla bize güvenen halkımızın desteğini karşılıksız bırakmayacağız. Futbolcularımızla taraftarımızla bir bütün olacağız. Kentimizi en iyi şekilde tanıtacak ve toplum olarak kardeşliğimizi güçlendireceğiz.

                . 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

12-02-2024 - SPOR

Camspor, BAL’a yükseldi

Camspor, BAL’a yükseldi

22-08-2023 - SPOR