BOZYAZI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE OPRASYON MU?

Bozyazı'da vatandaşlar tuz koktu ÇALIŞMAK HARAM YAN GELİP YATMAK HELAL Mİ ?

DİĞER - 05-11-2019 21:46

BOZYAZI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE    OPRASYON MU?

Bozyazı ilçe milli Eğitim müdürlüğü görevine geldikten sonra geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için gece gündüz Mersin Bozyazı'da ilçe milli Eğitim müdürlüğü adına her türlü organizasyonun içersinde bulunan ve mesai saati gözetmeden çalışan ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Sezgin sebeb kamuoyuna açıklanmadan Mersin İl Milli Eğitim müdürlüğünde araştırmacı olarak atandı.

Mustafa Sezgin Bozyazı ilçe milli eğitim müdürü görevine geldiğinde  7 öğrenci fen lisesinde iken bu yıl 44 öğrenciye ulaşmış durumda. Dört yıllık üniversite kazanan öğrenci sayısı4 iken günümüzde 21 öğrenciye ulaşmış durumda.

Mustafa Sezgin Mersin valisi Ali İhsan Su tarafından Başarı belgesi ve ödülle ile Bozyazı kaymakamı Hayati Taştan üstün başarı belgesi ile eski milli eğitim bakanı İsmet Yılmaz başarı plaketi ile ödüllendirmiş.

Bozyazı'da edindiğimiz bilgi ve izlenime  göre Mustafa Sezgin Bozyazı'da kendisine ulaşan vatandaşın her türlü sorun ve problemine zaman ve saat gözetmeden çözüm üretme gayretinde bulunmuş olması sebebiyle halk tarafından sevilirken azınlıkta bulunan çıkar çevreleri tarafından farklı gözle bakılıyor.

Günümüzde ise Mustafa Sezgin sebeb açıklanmadan görevden el çektirilirken Bozyazılı vatandaşlar Ak Parti camiası Bület Arınç a sahip çıktığı kadar Mustafa hocamıza sahip  çıkamadı sözlerini söylerken ÇALIŞMAK HARAM YAN GELİP YATMAK HELAL Mİ yorumunu yapıyorlar...

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

10-04-2023 - DİĞER

Değişim Başladı

Değişim Başladı

05-12-2021 - DİĞER