ERDEMLİ’NİN MARKASI Bİ’LİMON

Akdenizin incisi Mersinin en cennet köşesi Erdemli denizi doğası güneşi limonu turfanda sebze ve meyve yetiştiriciliği sıcakkanlı insanı ile her zaman bir adım önde göze çarpar. Ancak Erdemli bu kadar geniş bir yelpazede üretim yapsa da turizm ve üretim dallarında kendi markasını çok da oluşturabilmiş bir yer değil. Limonun başkenti Erdemli olsa da Limonata farklı illerin ticari markası olma yoluna girmiş. Bu insanımızın sahipsizliğini gösterirken bizleri de üzen bir konu..

DİĞER - 14-08-2019 12:22

ERDEMLİ’NİN MARKASI Bİ’LİMON

 

ERDEMLİ MARKASI Bİ’LİMON

Hepimizin sevdiği değer verdiği insanlar vardır. Onların saç teline zarar gelsin asla istemeyiz. Her zaman sevdiklerimizi değer verdiğimiz insanları mutlu etmek isteriz. Sevdiğimiz değer verdiğimiz bizim için özel olan insanlara kendilerini özel hissettireceğimiz yerlerin başında Erdemlide Bİ’LİMON CAFE RESTORAN gelir.

Her zaman dile getirilen bir eksiklik Erdemlide huzur içinde yemek yiyeceğimiz çay kahve içebileceğimiz elit bir yer yok sözü Bİ LİMON cafe restoran la son buldu. . Son bir senenin bu konunda Erdemlide yükselen yıldızı Bİ LİMON KAFE RESTORAN.

Erdemlide Ak deniz güneşinin sıcacık hissi ile sıcak kanlı ve güler yüzlü personelinin karşılaması ve beş yıldızlı hizmet alabileceğiniz bir restoran Bİ LİMON CAFE. Onlarca çeşit organik   Kahvaltıdan en leziz yemeklere balık çeşitlerinden et mangala varana kadar her türlü yemek ikramında sınırsız güleryüz ile Erdemlide ilkleri başaran Bİ LİMON CAFE.

Bİ LİMON Cafe restoran da masmavi akdenizin ışıl ışıl sularında dalga sesleri kulağınıza gelirken muhteşem ortam ve manzara eşliğinde kahvenizi yudumlarken günün yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz ertesi güne zinde ve dinlenmiş olarak başlayacağınız bir mekan.

AK DENİZ AKŞAMINDA Bİ LİMON DA CANLI MÜZİK

Erdemlide hem dinlenip hem eğleneceğiniz canlı müzik eşliğinde güzel vakit geçireceğiniz en nehiz yer Bİ LİMON. Hafta sonları Erdemlide Bİ LİMON da en güzel Akdeniz akşamında canlı müzik eşliğinde anılara dalacağınız sınırsız eğlenebileceğiniz ertesi gün arkadaşlarınıza dostlarınıza anlatabileceğiniz bir anınız olacak.

 

KENDİNE ÖZGÜ ERDEMLİYE ÖZEL Bİ LİMONDA Bİ LİMONATA

Bİ LİMON CAFE Erdemliye özgü Erdemli markası limonatayı Erdemli limonundan üreterek

Bİ LİMONATA yı müşterilerine sunuyor. Erdemli markası Bİ LİMONDA Bİ LİMONATA her damak tadına uygun leziz bir tat. Bİ LİMON DA  Bİ LİMONATA size ve sevdiklerinize özel Erdemliye özgü tadıyla tanışmadıysanız sizleri bekliyor. Kendinizi özel hissedeceğiniz Bİ LİMON cafe restoran Erdemli sahilde balıkçı barınağı girişinde.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

10-04-2023 - DİĞER

Değişim Başladı

Değişim Başladı

05-12-2021 - DİĞER