YAŞAM
Giriş Tarihi : 30-10-2018 12:00   Güncelleme : 30-10-2018 12:00

MEHMET KIRIŞ ''CUMHURİYETİMİZİN 95. YILINI KUTLUYORUM''

Mehmet Kırış Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yılı münasebetiyle yayınladığı mesajında, milli mücadele yıllarının zaferle sonuçlanıp Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasıyla birlikte, Türk milletine armağan edilen Cumhuriyet Bayramı’nın yıl dönümünü kutlamanın gururunu milletçe yaşadıklarını söyledi.

MEHMET KIRIŞ ''CUMHURİYETİMİZİN 95. YILINI KUTLUYORUM''

Cumhuriyetin, Kurtuluş Savaşı'nda kadını, erkeği ve çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakarlıklarla elde edildiğini belirten Mehmet Kırış , “Tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu Türk milleti, Kurtuluş Mücadelesinde büyük bir azim ve kararlılık göstererek aziz vatanın bölünmez bütünlüğünü korumuştur. Tüm dünyaya örnek olan Kurtuluş Savaşı’nda kazanılan zaferle kurulan Cumhuriyetimiz, bağımsızlığımızın sembolü olmuştur” dedi.

Mehmet Kırış ''tarihte olduğu gibi günümüzde de ülkemizi parçalamak için fırsat kollayan yurt içinde ve yurt dışındaki ihanet şebekelerine karşı milletçe dimdik ayakta olduğumuzu ifade ederek, “Şehitlerimizin kanıyla sulanan vatan topraklarımızın bütünlüğünü korumak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni 2023 hedefleri ile 2053 vizyonuna ulaştırma kararlılığından hiçbir güç alıkoyamayacaktır. Bu azim ve kararlılıkla millet olarak  sorumluluklarımızı yerine getirip, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır”.
 

Mehmet Kırış Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla andığını belirterek, Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. 

Süleyman TaşSüleyman Taş