YAŞAM
Giriş Tarihi : 30-10-2018 11:45   Güncelleme : 30-10-2018 11:45

MEHMET GÖK ''Milli Değerlerimiz ESASTIR''

Ak Parti Erdemli belediye meclis üyesi iş adamı Mehmet Gök cumhuriyetin ilanının 95. yılı münasebetiyle Kutlama mesajı yayınladı.

MEHMET GÖK  ''Milli Değerlerimiz ESASTIR''

Mehmet Gök  “Asırlar boyunca hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih etmiş asil bir milletin şahlanışının, işgalcilere karşı verdiği Kurtuluş mücadelesiyle küllerinden adeta yeniden doğuşunun nişanesi olarak kabul edilen Cumhuriyetin 95. Yıldönümünü idrak ediyoruz.

Mehmet Gök ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşiyle tek yürek olarak başlatılan milli mücadelenin, yüce Türk milletinin büyük fedakarlıkları ve Türk ordusunun destansı kahramanlıkları sayesinde tüm güçlüklere karşın eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlandı''.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılmasının herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. 95. yılını kutlayacağımız Cumhuriyetimiz, bugünlere gelene dek verilen mücadele ile dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık savaşının sonucudur.

Mehmet Gök  ''Cumhuriyetin, Kurtuluş Savaşı'nda kadını, erkeği ve çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakarlıklarla elde edildiğini belirten Efsane  Mehmet Morgül  , “Tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu Türk milleti, Kurtuluş Mücadelesinde büyük bir azim ve kararlılık göstererek aziz vatanın bölünmez bütünlüğünü korumuştur. Tüm dünyaya örnek olan Kurtuluş Savaşı’nda kazanılan zaferle kurulan Cumhuriyetimiz, bağımsızlığımızın sembolü olmuştur” dedi.

Mehmet Gök  ''Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimizi şükranla şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yüce milletimizin Cumhuriyet bayramını kutluyorum''.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş