DÜNYA
Giriş Tarihi : 04-10-2018 21:11   Güncelleme : 04-10-2018 21:19

EMİNE HOCAOĞLU"'NDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Diriliş Gençlik Federasyonu Genel Merkez Yönetimine seçilmemde desteğini esirgemeyen, başta değerli büyüğüm E.Ekonomi Bakanı ( M.Zafer Çağlan'a ) ve Diriliş Gençlik Federasyonu Genel Merkez Başkanı Berivan Algın Başkanına çok teşekkür eder.Saygılarımı Sunarım.

EMİNE HOCAOĞLU

Diriliş Gençlik Federasyonun Düzenlemiş Olduğu Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Birlikte Güçlü Türkiye programına AB ve Devlet Eski Bakanı Egemen  Bağış  ve Federasyon Yüksek İstişare kurulu başkanı, 24.Diyarbakır milletvekili Cuma İçten, Tarım ve orman bakanımızın danışmanı Şafi Öztekin, Ak parti Kadıköy ilçe başkanı Aydoğan Ahiakın, Ethem Çiltepe, serbestler  MADENCİLİK GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ,Mehmet Öndül, Mustafa GEYLANİ ve çok sayıda davetli ,sivil toplum kuruluşları,basın mensupları katılım sağladı.proğram sonunda Federasyon Başkanı Berivan ALGIN tarafından katılımcılara plaket takdim edildi.

 

Daha  Sonra Genel  Başkanımız  Berivan Algın  ve  başkan yardımcıları olarak  Ankara'da bir dizi çalışmalarda bulunduk.

Ayrıca.!

E.Ekonomi  Bakanı ( M.Zafer Çağlayan'ı ) Diriliş Gençlik Federasyonu   Genel merkezin  Düzenlediği  BİRLİKTE GÜÇLÜ TÜRKİYE'YİZ Programına  gönderdiği, bu Anlamlı mesaj için kendisini ziyaret  ederek  teşekkürlerimizi  sunduk.

Diriliş Gençlik Federasyonu Genel Merkez  olarak düzenlediğiniz “BİRLİKTE GÜÇLÜ TÜRKİYE” programınıza ,önceden belirlenmiş bazı programlarım dolayısıyla katılamayacağımı üzüntüyle bildiriyor,programınızın başarılı geçmesini diliyorum.

Ülkemize hükümetimize karşı oynanan  alçakça oyunlar, hep birlikte görüyor ve izliyoruz. İçerdeki ve dışardaki bu alçakların

oyununu, BAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ve Yüce halkımızın elbirliği ile önceden  nasıl bozduysak yine bozacağız.

Kurdukları her kumpastanda,milletimiz ile birlikte, Daha da güçlenerek çıkacağız.

Milletimize boyun eğdirmek istiyenler

unutmasınlar ki; Biz sadece Yüce Allah'ın huzurunda eğiliriz.

Bu vesileyle programınıza katılan değerli AB.E.Bakanı,kardeşim Egemen Bağış'a ve ülkemiz için çok değerli çalışmalarda bulunup, bizi onurlardıran"Diriliş Gençlik Federasyonu üyelerine ve bu ülke için gece,gündüz çalışan  gözünü budaktan esirgemeyen kıymetli bacım-Başkan Berivan Algın'a ve şahsında tüm katılımcılara, Sevgi,Saygı ve Selamlarımı İletiyorum.

ALLAHA EMANET OLUN.

M.ZAFER ÇAĞLAYAN

EKONOMİ E. BAKANI

EMEĞİ GEÇEN FEDERASYON YÖNETİMİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Süleyman TaşSüleyman Taş