SPOR
Giriş Tarihi : 26-02-2020 22:45   Güncelleme : 26-02-2020 22:45

ADNAN TALAN: SPOR EN BÜYÜK BARIŞ ;KARDEŞLİK PROJESİDİR

Mersin merkez ilçesi Akdeniz'de gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve geleceğe güvenle bakan dinamik bir gençlik yetişmesine katkı amacı ile Akdeniz İçel Spor kulübü kuruldu.

ADNAN TALAN: SPOR EN BÜYÜK BARIŞ ;KARDEŞLİK PROJESİDİR

Spor yapan gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulmasını ve Akdeniz ilçesinin en ücra köşesinde gençlere ulaşmak amacı ile Adnan Talan Akdeniz İçel spOr kulübünü kurarak gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmalarına zemin hazırladı.

Gazetemize açıklama yapan Akdeniz İçel Spor kulübü başkanı Adnan Talan : Akdeniz ilçemiz başta olmak üzere Bütün Mersinimize sportif faaliyetlerle bütün mahallelerde ki ulaşılamamış genç yetenekleri kulübümüzde toplayıp, gençlerimizin yeteneklerinin körermesine engel olarak gençlerimizin futbola ve spor'a kazandıracağız, temel amacımız sağlıklı bireyler yetiştirmek olacaktır.

Akdeniz ilçemizde soyal ve kültürel durum olarak gençlerimiz diğer ilçelerdeki kadar spor faaliyetlerinin içinde değiller. Dünyanın en büyük barış dostluk ve kardeşlik projesi olan sporla gençlerimiz arasında dostluk ve kardeşlik bağı kurmaya çalışıyoruz.

Akdeniz ilçemizde ve diğer ilçelerimizdeki gençlerimizin kahvehane köşelerinde heba olmasını istemiyoruz. Pırlanta gibi gençlerimizin gelecek yaşamında kulübümüz olarak pozitif bir etki bırakmak istiyoruz.

Akdeniz ilçemizden başladığımız gençlerimizi sporla tanıştıma amacı ile kurduğumuz kulübümüzün hedefi sporun her branşında takımlar kurarak gençlerizi yetiştirerek geleceğe ışık tutmak istiyoruz. Hangi spor dalına merakı yada isteği olursa olsun gençlerimiz kulübümüz çatısı altında toplanmaya daver ediyorum.

Süleyman TaşSüleyman Taş