EĞİTİM
Giriş Tarihi : 11-02-2020 17:59   Güncelleme : 11-02-2020 18:31

ÇOCUKLARIMIZ EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER

ÇOCUKLARIMIZ EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER

Hepimiz çocuklarımızın geleceği için daha kaliteli ve doğru eğitim almasını isteriz. Çünkü çocuklarımız bizim ülkemizin ve dünyanın geleceğini şekillendirecek. Erdemlide ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatına adım atarken gidebileceği nezih ve eğitim öncelikli anlayışı olan Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi açıldı.

EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER

Minik Çocuklarımızın Eğlenirken öğrenecekleri geleceğe güvenle adım atacağı çocuklarımızın kendine olan güveninin artması için ; farklı eğitim anlayışı ve sosyal aktiviteleri ile eğitim yoluna  çıkan ve bir süredir açılması  beklenen  Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi açıldı.

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLU OLMALARI İÇİN VARIZ

Erdemlili anne ve babaların tercih etmeye başladığı Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi Kordinatörü Derya Yıldırım Gazetemize yaptığı açıklamada ''Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi olarak 2-6 yaş arasındaki çocukların her alandaki gelişimlerini destekleyecek öğrenme ortamlarını hazırlayarak, sevgi dolu bir yaklaşımla, şefkat ve güven ortamında oynayarak, eğlenerek, yaparak ve yaşayarak öğrenirken tüm gereksinimlerinin karşılanmasını ve mutlu olmalarını misyon edinmiş çocuklarımızın eğitim geleceği için bir merkezidir” dedi.

 

KURUMUMUZUN  FİZİKSEL DONANIMI SON DERECE SAĞLIKLI

Derya Yıldırım açıklamasında, ''Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi çağın gerektirdiği her türlü donanıma sahip, çocukların sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda yaşamasına özen gösteren anlayışla hizmet vereceğini  belirterek, “kurumumuz fiziksel donanımları son derece sağlıklı, yaş gruplarına göre homojen, gelişimsel yaş gruplarına uygun renk, boyut ve türde oyuncak ve materyallerle donatılmıştır. Eğitim materyalleri ve mobilyalar sağlık koşullarına uygun, doğru renk ve ürünler tercih edilmiştir” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZ ZAMANINI GÜZEL DEĞERLENDİRECEK

Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi Kordinatörü Derya Yıldırım : Çocuklarımızın eğlenmesi ve zamanını değerlendirmesi alanında deneyimli, uzman kadrosunun çocukları eğlendirme anlayışının çocuk merkezli olup oyun ile öğrenme üzerine kurulu olduğunu belirtti.

ÇOCUKLARIMIZ ÇOCUKLUĞUNU DOYA DOYA YAŞAYACAK

Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi  Kordinatörü Derya Yıldırım “Birlikte olduğumuz, bizlere ve sevgimize güvenerek emanet edilen çocuklarımıza; Atatürkçü, çağdaş, yeniliklere açık, öğrenme ve merak etme gereksinimlerine yanıt veren, eğlenceli ve çocukluklarını doya doya yaşayabilecekleri özgün eğitim uygulamaları ve etkinlikleri planlanmaktadır. Çocuklarımız aile sıcaklığında bir ortamda eğitim almaktadırlar.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Özel İlgi Dünyası Gündüz Bakım Evi ailesi  Erdemli Tapu caddesinde Muhsin Yazıcıoğlu caddesi Halil Göktepe Apartmanı No 47 A adresinde  hizmet verirken, telefonla ulaşmak isteyen anne ve babaların 0534 070 32 83  nolu telefonla ulaşabilecekleri ifade edildi.

Süleyman TaşSüleyman Taş