Erdemli Halk Eğitim Merkezi İhtiyaç Sahibi Çocuklara Ulaştırılmak Üzere Kıyafet ve Oyuncak Hediye Etti

Erdemli Halk Eğitimi Merkezi, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erdemli Kızılay Şubesi iş birliği ile Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticileri tarafından gönüllü olarak hazırlanan oyuncak ve kıyafetleri ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf AÇIKYÖRÜK’e ve Erdemli Kızılay Başkanı Necati ŞEVİK’e teslim ettiler.

ERDEMLİ - 2 yıl önce

Dağıtılan oyuncak ve kıyafetleri eğiticiler ve kursiyerler tamamıyla el emekleriyle hazırlandığını ifade eden Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz AÇIKYÖRÜK, "Erdemli’de ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik hazırlanan bu ürünler usta öğreticilerimiz tarafından kendi el emekleriyle örüldü. Oyuncak ve kıyafetlerin malzemelerini biz kendi bünyemizde karşıladık. İstedik ki ihtiyaç sahibi her çocuğun yüzüne mutlu bir tebessüm koyarak mutlu edelim. Bu ürünlerin hazırlanmasında çocuklarımıza ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ dedi.

Erdemli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün hazırlamış olduğu ürünleri teslim alan Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf AÇIKYÖRÜK, "Bu güzel faaliyetlerinden dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü personellerine çok teşekkür ediyorum. Kendi elleriyle yaparak dağıttıkları malzemeler öğrencilerimizi mutlu etti. Öğrencilerimize oyuncak ve kıyafet  yaparak onları sevindiren usta öğreticilerime ve kursiyerlerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Erdemli Kızılay Başkanı Necati ÇEVİK yaptığı açıklamada, “Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına el emeği göz nuruyla hazırlanan bu kıyafetler için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum .“ dedi.

Günün Diğer Haberleri