SERDAR ARSLAN ASLANI'DA KONUŞTU: "SOĞUK HAVA DEPOLARI YAPACAĞIZ HALKIMIZIN KULLANIMINA ÜCRETSİZ SUNACAĞIZ"

İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar seçim çalışmaları çerçevesinde Aslanlı Mahallesi'nde esnaf ziyareti ve kahve toplantısı gerçekleştirdi.

SİYASET - 5 yıl önce

Esnaf ziyaretinin ardından kahve toplantısına katılan ve toplantıya katılan Serdar Arslan'a ve beraberindekilere hoşgeldiniz diyen Muhtar Kemal Can'dan sonra vatandaşlara belediye meclis üyelerini tek tek takdim eden ve konuşmasının ardından Aslanlı'nın sorunlarını dinlemeye geldik diyen ilçe başkanı Ali Şahin'den sonra söz alan bir vatandaş;

"Belediye projesi olarak hazırlanan tesisler gözlerimizin içine baka baka ranta çevrildi. Yetimin hakkı peşkeş çekilmesini istiyoruz. Biz burada tarlada serada alın teri dökerken elini kolunu sallayan parayı veren işini yaptırıyor" dedi.

Aslanlı Mahallesi Eski Muhtarı Orhan Şen ise yaptığı konuşmada; "Serdar Arslan başkanımız olmasa Aslanlı'nın imar sorununu çözemiyorduk. Eğer bugün imar ile ilgili bir problem yoksa bunu Serdar Arslan'a borçluyuz. Bu vesileyle kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

SERDAR ARSLAN; "BELEDİYENİN İMKANLARINI KENDİ ÇIKARIMA KULLANMAYACAĞIM"

Vatandaşları dinledikten sonra konuşmasına başlayan İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan projelerine değindiği ve belediyeciliği çok farklı bir boyutta yapılacağını anlattığı konuşmasında;

"Çiftçilerimiz emin olsun! Kooperatif mersin escort kuracağız alın terinizin komisyoncu eliyle banka faizi ile harcanmasına son vereceğiz. Belediye olarak her türlü girdi maliyetini kendimiz karşılaşıp ürünü belediye olarak alıp hem alım garantisi hem ürün garantisi vereceğiz. Soğuk hava depoları yapacağız ve çiftçilerimizin kullanımına ücretsiz sunacağız.

Vatandaşın yararına olan kamunun kullanımında olan hiçbir hizmeti kendi çıkarıma, kendi şahsıma kullanmayacağım. Bunu buradan şeref ve namus sözü olarak veriyorum."dedi.

Günün Diğer Haberleri