Erdemli spor Oryantiringte Destan Yazıyor

İzmir’de düzenlenen, Türkiye Zübeyde Hanım 1.Kademe Oryantiring Yarışması - EYBÇ( Erkek Yeni Başlayan Çocuk) kategorisi sprint formatında Muhammet Çelik; ikinci ve üçüncü sıralamasıyla Erdemli spora madalya kazandırdı.

ERDEMLİ - 3 yıl önce

Erdemli  Spor Kulübü başkanı Mehmet Morgül yaptığı basın açıklamasında hedefimiz geçmişte olduğu gibi sağlıklı zinde ve başarılı bir gençliği yetiştirmek tir.

Başkan Morgül : ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim düsturu ile sporcularımızı yetiştiriyoruz. Onun gayretinde sporcumuzun başarılı olmaları bizleri İzmir'de olduğu gibi Antalya'da olduğu gibi Şanlı Türk Bayrağımızı en yüksek burçlarda dalgalandıran tüm sporcularımıza değerli antrenörlerine yönetim kurulumuz olarak her türlü yardımlarımızı esirgemiyoruz. Şow değil Türk gençliğine sahip çıkıp başarıyı yakalayıp ilimizi ilçemizi Türkiye'mizi en güzel şekilde temsil ediyoruz. Önümüzdeki yarışmalara bakıyoruz. Durmak yok yola devam. '' dedi

Erdemli Spor kulübü Başkan yardımcısı ve Oryantiring şube başkanı av. Tevfik Doğan Kökten yatığı açıklamada: '' Yeni sezonda Oryantiring branşında da hocamız Ahmet Yaşar önderliğinde alt yapıya önem veriyoruz.Şu anda 13 -14 yaş guruplarında bulunan sporcularımız büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyorlar. İlk yarışmamız olan İzmir Karşıyaka da düzenlenen  Zübeyde Hanım 1. kademe Oryantiring Türkiye Şampiyonasında sporcumuz Muhammet Çelik ikinci ve üçüncü sıralaması ile madalyalarını kazanmış olup Mersinimizi ve Erdemlimizi başarılı bir şekilde temsil etmiştir. Hocamız Ahmet Yaşar ve sporcumuz Muhammet Çelik'i tebrik ediyorum. Bundan sonra önümüzdeki şampiyonalara ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca başkanımız Mehmet Morgül ve yönetim kurulumuzda bulunan arkadaşlarımın da bizlere verdikleri sonsuz desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Erdemli spor kulübü Oryantiring antrönörü Ahmet Yaşar açıklamasında: ''Disiplinli ve sağlıklı başarılı bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız meyvesini vermeye başladı. İzmir'de yapılan Türkiye Oryantiring şampiyonasında 14 yaş gurubunda sporcumuz Muhammet Çelik Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü madalyalarını alarak gururumuz olmuştur. Daha çok çalışıp Türkiye birincileri de çıkartacağız. Geçmişte olduğu gibi hedef gençlerimizi 2023 hedefleri doğrultusunda başarıyı yakalamaktır. Başkanımız Mehmet Morgül Şube başkanımız Tevfik Doğan Kökten ve tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum'' dedi.

 

Günün Diğer Haberleri