Gayede Eğitime Zam Yok !!

GAYE OKULLARI’NDAN EĞİTEME BİR BÜYÜK HİZMET DAHA. Gaye Okulları 2019-2020 eğitim ücretine zam yapmadı. Gaye Okulları yönetim kurulu başkanı Nezir Arslan, Türkiye’nin sayılı eğitim kampüslerinden birisi olan Gaye Okulları’nda;eğitim imkanınından daha fazla kişinin yararlanması ve enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla önümüzdeki yılın eğitim ücretine zam yapmadıklarını açıkladı. Konuyla ilgili düzenledikleri basın toplantısında konuşan Nezir Arslan, Gaye okulları’nın kampüs olarak kendini ispat ettiğini, eğitim politikası ve eğitim anlayışı açısından da geride kalan dönem zarfında çok güzel bir sınav verdiklerini belirtti.

Kategorilenmemiş - 6 yıl önce

Nezir Arslan konuşmasında; “artık Gaye Okulları  eğitimiyle, eğitim kalitesi ile Kampüsü ile kendini ispat etti. Velilerimizin ilk yılı bir görelim  anlayışı da başarı ile tamamlandı. Şimdi eğitime bir katkı daha sunuyoruz. Önümüzdeki yıl eğitim ücretimize yapmamız gereken yüzde 30 a yakın zammı yapmadık. Geçen yılın resmi fiyatları ile yola devam ediyoruz. İstiyoruz ki, bu büyük eğitim kampüsünden daha fazla insanımız, gencimiz, çocuğumuz yararlansın. 1 nisan 2019 tarihine kadar kayıt yaptıran velilerimiz, geçen yılın  resmi ücretinden istifade edecekler. Gaye okulları’nı düşünen bütün velilerimizi okulumuza bekliyoruz. Gelin kampüsümüzü ziyaret edin, eğitimimizi  yerinde görün. Ve ona göre kararınızı verin.”

 

Basın toplantınıda konuşan Gaye Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Mehmet Coşar da, geride bıraktığımız 1. Dönem de eğitim kalitesi ve sistemi hakkında güzel bir imtihan verdiklerini  kaydetti.. Mehmet Çoşar “ Erdemli halkının kampüsümüzle ilgili  olağünüstü ilgisinden memnunuz. Ancak eğitim anlayışımızı  da görerek  öğrencisini getirmek isteyen velilerimiz vardı. Şimdi geçtiğimiz dönem bu da görüldü. Okulda  memnuyeti oranımız yüzde 85 lerde. Bunu yaptığımız anketlerle gördük. Tam öğrenme modeli burada da başarılı olduk. Şimdi artık bu büyük kampüsten daha çok veli ve öğrencinin istifade etmesinin zamanı. Bugün başlayan ve 1 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek olan  erken kayıt dönemimizde; fiyatları da geçen yılki fiyatlarla aynı tuttuk. İnşallah daha çok öğrencimiz kaliteli eğitim alacaklar.”

Günün Diğer Haberleri