Başkan Tollu Koramşalı ve Çerçili’de Halkla Buluştu

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Koramşalı ve Çerçili Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşla bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Toplantıya katılan MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, Cumhur İttifakına vurgu yaparak Başkan Tollu’nun yanında olduklarını bildirdi.

ERDEMLİ - 6 yıl önce

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her noktasına taleplere ve eksiklere göre hizmet götürdüklerini belirterek, sadece hizmet götürmekle kalmadıklarını zaman zaman da yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek çalışma yürüttüklerini ifade etti. Vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sözlerini şunları söyledi;
“Her sokağa ve mahalleye vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına, ayrıştırmadan eşit hizmet götürdük, kimseyi etnik kökeni ya da görüşleri ile ayırmadık. Bizlerin yegâne görevi birleştirici olmaktı, bunu başardık. Ne kadar hizmet yapsak da gelişen çağa göre illaki eksikler çıkacaktır. Eksikler noktasında da zaman zaman sizlerle bir araya gelerek istişarede bulunduk. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederek daha fazlasını gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz. Allah hepinizden razı olsun, saygılarımı sunuyorum.” dedi. 
MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, Cumhur İttifakı Adaylarının Mükerrem Tollu olduğunu belirterek bu birlikteliğe sonuna kadar destek olacaklarını bildirdi.
Ziyarette söz alan Koramşalı Mahalle Muhtarı İlyas Gök ve Çerçili Mahalle Muhtarı Osman Ersin, mahalleye yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür dileklerini ileterek, desteklerinin tam olduğunu bildirdi.

Günün Diğer Haberleri