NEBİ KARAGÖZ 24 KASIM ÖĞRETMELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Ak Parti Erdemli belediye başkan aday adayı veteriner hekim iş insanı Nebi Karagöz öğretmeler günü mesajı yayınladı. Nebi Karagöz mesajında:

DİĞER - 6 yıl önce

"Biz büyük bir medeniyetin temsilcileriyiz. İlk nazil olan ayeti kerime "Oku" diye başlamaktadır. Hz. Ali'nin "Bana bir harf öğretene 40 yıl köle olurum" sözü, bununla birlikte ecdadımızın alimlere ve ilim sahiplerine gösterdikleri hürmet her türlü takdirin üstündedir. Fatih Sultan Mehmet Han'ın Hocası Ak Şemsettin'e ve Yavuz Sultan Selim Han'ın Şeyhü'l-İslam İbn-i Kemal'e gösterdiği hoşgörü ecdadımızın öğretmenlerine ve âlimlere gösterdiği saygının en güzel örneklerindendir" diye konuştu.

Türkiye'nin iyi yetişmiş gençlere ihtiyacı olduğuna değinen, Ak Parti Erdemli belediye başkan aday adayı veteriner hekim iş insanı Nebi Karagöz "Türkiye son yıllarda eğitimden emniyete, adaletten sağlığa, ulaşımdan ekonomiye kadar büyük bir gelişme göstermiş ve adeta bir sıçrama yaşamıştır. Bu güzel gelişmelerin önümüzdeki yıllarda da çıtasını yükselterek devam etmesi iyi yetişmiş gençlerle mümkündür. Bu gençleri hiç şüphesiz, öğretmenlerimiz yetiştirecekler. Türkiye'nin en ücra köşelerinde fedakârca çalışan ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin gayretleri de her tülü takdire şayandır Bütün Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum dedi."

Günün Diğer Haberleri