ALİ YARDIMCI: ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

CHP Erdemli ilçe başkanı Ali Yardımcı 24 Kasım öğretmenler günü mesajı yayınladı. Ali Yardımcı mesajında

DİĞER - 6 yıl önce

Türk modernleşmesinin en önemli adımlarından 1924 Eğitim ve 1928 Yazı Devrimi sayesinde bugün çağdaş ülkeler olma yolunda ilerleyen bir ülkede modern ve demokratik zihinlere sahip, devrimci gururu üzerinde taşıyan nesiller yetişmiştir. Bu nesilleri yetiştiren mimarlar ise Türk Modernleşmesinin bayrağını daha da ileriye taşıyan öğretmenlerimizdir.

 

Toplumun her bireyinin yaşamına yön veren öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde saygı ve şükranla anıyor, onlara yaşam boyu borçlu olduğumuzu bir an bile unutmuyoruz. Ancak bugün ülkemizde eğitim sisteminde çok ciddi sıkıntılar yaşanmakta, bir taraftan on binlerce öğretmenimiz atanmayı beklerken diğer taraftan öğrencilerimiz üst üste yaşanan sınavlar  ile insanımızın ülkeye ve geleceğe güveni azalmaktadır.

 

 Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün  inşa ettiği eğitim sistemimiz ve bu sistemin baş tacı öğretmenlerimiz şartlar zor olsada görevlerini yerine getirerek gelecek nesilleri yetiştirmek için gece gündüz çalışmaktadır.

 

Unutulmamalıdır ki, öğretmenler sadece bir meslek icra etmemekte, memlekete ve geleceğe yön vermektedirler. Bir an önce ülkemizin geleceği ve emeğe olan saygı adına öğretmenlerimizin çalışma koşullarının düzenlenmesi, yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi gerekmektedir. Bugün bir ilçe başkanı olarak, öğretmenlerimiz için her tür görev ve sorumlulukta canla başla çalışacağıma söz veriyor, beni bugünlere getiren öğretmenlerimin ellerinden öpüyor, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü büyük bir şükranla kutluyorum.

 

Günün Diğer Haberleri