Avukat Ali Er hızlı başladı

Mersin Baro eski Başkanı Avukat Ali Er, Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday adayı olduğunu açıkladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına A.Adaylığı çalışmalarına köyü Çiftepınar Mahallesinde başlayan Er, “Hemşehrilerimin yoğun ilgisi ve desteği beni çok mutlu etti. İnşallah sizlerin desteği ile güçlü Ak Belediyecilik anlayışıyla memleketimize çok güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

SİYASET - 6 yıl önce

Önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin’e hizmet etmek için Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Mersin Baro eski Başkanı Avukat Ali Er, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Yerel seçimlerini 31 Mart 2019 tarihinde yapılacağını ve Mersin halkının kentimize hizmet edecek yerel kadroları  belirleyeceğine dikkat çeken Avukat Ali Er mesajında şunları söyledi.

“Bu doğrultuda  uzun zamandır milletimizin  şahsıma karşı yoğun bir talebi ve teveccühü olduğunu gözlemlemekteyim.  Mersin Barosu  başkanı olarak görev yaptığım dönemde  meslektaşlarıma ve Mersin halkına  tüm gücümle  hizmet etme gayreti içinde oldum ve toplumun tüm kesimlerine fayda sağlayan birçok projeye imza attım.  Mersin Barosu başkanlığım  döneminde yaptığım hizmet odaklı çalışmalar halkımızda büyük bir takdir ve teveccüh uyandırdı. Şahsıma  halkımızdan  gelen yoğun  istek ve talepler beni Mersin yerel yönetiminde görev alma konusunda adım atmaya yönlendirdi. Bu talep ve teveccühler neticesinde milletimizin hizmetinde olmaktan büyük onur duyarım. Çok çalışarak Güçlü Ak Belediyecilik ile büyük Avukat Ali Er mesajında şunları söyledi.

“Bu doğrultuda  uzun zamandır milletimizin  şahsıma karşı yoğun bir talebi ve teveccühü olduğunu gözlemlemekteyim.  Mersin Barosu  başkanı olarak görev yaptığım dönemde  meslektaşlarıma ve Mersin halkına  tüm gücümle  hizmet etme gayreti içinde oldum ve toplumun tüm kesimlerine fayda sağlayan birçok projeye imza attım.  Mersin Barosu başkanlığım  döneminde yaptığım hizmet odaklı çalışmalar halkımızda büyük bir takdir ve teveccüh uyandırdı. Şahsıma  halkımızdan  gelen yoğun  istek ve talepler beni Mersin yerel yönetiminde görev alma konusunda adım atmaya yönlendirdi. Bu talep ve teveccühler neticesinde milletimizin hizmetinde olmaktan büyük onur duyarım. Çok çalışarak Güçlü Ak Belediyecilik ile büyük hizmetleri halkımızla buluşturmak istiyorum” dedi.

 

Neden aday adayı oldu!

Avukat Ali Er, neden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına A. adayı olduğunu şu sözlerle açıkladı.

“Mersinliyim ve güzel Mersinimizi yönetmeye talibim. Gelişen, kalkınan, refaha kavuşan bir Mersin için halkını kucaklayan, üreteceğimiz  hizmetleri toplumun tüm kesimlerine ulaştıran bir belediyecilik anlayışı  için toplumun en alt kesimine ve en üst kesimine aynı davranan samimi ve mütevazi bir yönetim anlayışı için, liyakat  donanım ve değerlerle bezenmiş  olarak milletimize hizmet etmek için,  Bütün gücümüzle Mersin’e hizmet etmek , hak ettiği hizmetlerle milletimizi buluşturmak için, Mersin Büyükşehir Belediye Bakanlığına A. adayı oldum.

Liyakat, halkta karşılık, tevazu, samimiyet, gayret. Mersin çok güzel olacak.Bu kutlu yolculuğa ben de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlarken yaptığı dua ile başlamak istiyorum.   Rabbim; çıktığımız bu kutlu yolculukta, ayaklarımızı doğruluk üzerine sabit kıl.

Rabbim, göğsümüzü genişlet, hayır işlerimizi kolaylaştır. Bugün Rabbimize, halka hizmet için bir güzel yolculuğa hazırlanıyoruz. Ya Rab, bizi kibirden muhafaza eyle. Ya Rab, bizi hasetten muhafaza eyle. Ya Rab, bizi haksızlıktan, adaletsizlikten, zulümden beri eyle. Allah’ım bizi, ailemizi, bütün yol arkadaşlarımızı yolların tuzaklarından koru. Sen ki her şeye gücü yetensin, bu mübarek günde dileğimiz odur ki bu milleti bir kez daha zaferle müjdele; Yarabbi. Bugün çıktığımız kutlu yolculuğu, Türkiye için, milletimiz için, insanlık için hayırlara vesile eyle Yarabbi…

 

Allah’ım yalnız senden yardım dileriz. Rabbim, bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet.   Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ın yapmış olduğu bu duaya ben de bütün kalbimle amin diyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına A. Adayı olduğumu Mersin kamuoyuna açıklıyorum. Tüm Mersin halkına saygı ve sevgilerimle.”

Günün Diğer Haberleri