CHP ERDEMLİ DESTEĞİ İLE BİR YAŞAM HİKAYESİ

CHP Erdemli ilçe yönetimi İlçe başkanı Mustafa Kılbaş ve ilçe başkan yardımcısı Aysel Özdemir öncülüğünde başlattığı sosyal destek çalışmalarında yürekleri burkan yaşam hikayesinden yüreklere dokunan yeni bir hayat öyküsü çıktı.

YAŞAM - 4 yıl önce

Erdemlide bir ailenin  hayata tutunma ve hayata dönüş  yaşam öyküsü şöyle başlıyor Hail K. Güllü K. Kimseden ve sağlıklı yaşamdan  habersiz dere kenarında derme çatma bir yerde yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlardı.

Yiyecek ekmek yok, her yağmurda evi su basar, gece soğuktan uyunamaz ve en önemlisi kurtulunamayan bağımlılık sorunlarınları vardı.

Ümitleri yaşamdan  kesilmiş, çaresizlik girdabına girmişken,

Cumhuriyet Halk Partisi Erdemli İlçe başkanlığı Sosyal hizmetler, Kadın ve çocuklardan sorumlu İlçe Başkanı yardımcısı Aysel Özdemir kendisine gelen  bir telefonla ,

duyarlı vatandaş bu çaresizliği anlatır, Aysel Özdemir  ailenin çaresizliğine özverisiyle duyarsız kalmayarak CHP Erdemli ilçe yönetimi olarak zor durumdaki aileye  ziyarete giderek yaşam koşullarını yerinde inceler. Sosyal duyaarlılık ve sorumlulukla hemen harekete geçerek ön görüşmeleri ve çalışmayı başlatır, ilk olarak aile evinden alınır, İlk muayenelerinde Doktorların önerisi ile AMATEM’e tedaviye alınır, Bu süreçte aileye yeni bir ev kiralanır ve yardım sever vatandaşlara ulaşılarak toplanan eşyalar eve yerleştirilir.

Tedavisi tamamlanan aile için tedavi sonrası bir süpriz yaşanır. Mutlu son ise aile tedavi olarak hastaneden taburcu olur  ve yeni evlerine CHP Erdemli ilçe başkanlığı ve İlçe Başkanı yardımcısı Aysel Özdemir  özverisi  ve gayretleri ile yeni evlerinde yaşama ve yeni bir hayata başlar.

Desatak verilen aile Yaşama tutunma sürecinde  desteğini esirgemeyen CHP İlçe Başkanı Mustafa Kılbaş başkan yardımcısı  Aysel Özdemir’e, diğer yöneticilere teşekkür ettiler.

 

Günün Diğer Haberleri