CHP ERDEMLİ' İLÇE YÖNETİMİ KADINLARI UNUTMADI

CHP Erdemli ilçe yönetimi gece gündüz demeden Erdemlide kapı kapı dolaşarak çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamak için büyük çaba sarf ederken Erdemlilerden sempati ve ilgi kazanıyor.

ERDEMLİ - 5 yıl önce

CHP  Erdemlide kongre sürecini tamamlayarak İlçe başkanı ve  yönetimini CHP Erdemli Kadın Kolları başkanı  ve yönetimini CHP Erdemli gençlik kolları başkanı yönetimini seçmesi ile Erdemlide her alanda çalışmalarına devam ediyor. CHP Erdemli ilçe başkanı Mustafa Kılbaş  ve yönetim İlçe kadın kolları başkanı Emine Duman yönetimi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde Erdemlide narenciye fabrikasında çalışan Kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı ve sorunları dinleyerek çözüm sözü verdiler.

CHP Erdemli Kadın Kolları başkanı Emine Duman: 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Cumhuriyet Halk Partisi Erdemli ilçe kadın kolları yönetimimiz , gençlik kolları başkanımız Olcay Gücer ve yönetimi, ilçe başkanımız Mustafa Kılbaş ve biz yönetimi ve Erdemli koordinasyon müdürümüz Vedat Uzunbağ ile günün anlam ve önemine binayen Erdemli mahallelerinde bulunan fabrikalarda çalışan emekçi kadınlarımızı ziyeret ederek onlara yorgunluklarını bir nebzede olsa unutturup , emeklerine olan saygımızı iletip mutlu hissetmeleri için garet gösterdik.Emekçi kadınlarımızla çok keyfli zaman geçirdik.Hepsinin yüreğine ,emeğine sağlık teşekkür ederiz.

CHP Erdemli İlçe başkanı Mustafa Kılbaş: 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününde evine ailesine destek olmak çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak için gece gündüz çalışan emekçi kadınlar bizleri misafir ettiler. Bizler bir gün değil bütün kadınlarımızın her gün yanındayız. Kadınlarımıza parti olarak konumu vasfı ne olursa olsun pozitif ayrımcılık sağlanmasını savunuyoruz. Her zaman kadınlarımıza escort destek olmalıyız. Kadın annedir eştir kız kardeştir.Emekçi  Kadınlarımızın günlerini kutluyorum.

Günün Diğer Haberleri